AMBAJOGA 2.0 - Jógaórák online! Regisztráció és Előfizetés

A MEGRENDELÉS MENETE:

  • MEGADVA AZ EMAIL CÍMEDET és egy jelszót, amivel majd be tudsz lépni az oldalra MÁR KÉSZ IS A REGISZTRÁCIÓ!
  • MAJD KATTINTS AZ "ELŐFIZETEK" GOMBRA és bankkártyád segítségével fizesd ki az 1500 Ft. .. és ENNYI!

  • HA MINDKETTŐ SIKERESEN MEGVAN, kapsz egy emailt, hogy be tudsz lépni, a korábban megadott email címeddel és jelszavaddal a "BEJELENTKEZÉS" oldalon, a jógagyakorló videókhoz.

Az előfizetés díja 1500 Ft/hó.

Kattints az "előfizetek" gombra!  

A Paypal által üzemeltetett fizetési felületre kerülsz, ahol fizethetsz bankkártyával vagy a Paypal számládon keresztül.  Ha nincs Paypal számlád és szeretnél, létre is tudsz hozni egyet, és az így létrehozott fiókkal szerte a neten biztonságosan, a kártyaadataid megadása nélkül tudsz fizetni. 

A regiszrációd csak abban az esetben kerül jóváhagyásra, és jutsz hozzá az online jógaórákhoz, ha a fizetés is megtörténik.  

A regisztráció során jóvá kell hagynod a Általános Szerződési Feltételeket, amit érdemes elolvasni. De röviden mi is van benne:

  • Havonta automatikusan megújuló előfizetést/hozzáférést veszel, melyet természetesen bármikor jogod van felbontani/megszüntetni az aktuális fordulónap előtt. A megkezdett hónap már nem lemondható. Felmondás esetén az előfizetés a soron következő legközelebbi fordulónappal szűnik meg.

  • Az automatikusan megújuló előfizetés 30 napra szól, melyet a regisztrációs levél jóváhagyásáról szóló email kézhezvételétől számítok.
  • Sikeres vásárlás/fizetés után, a hozzám mint "kereskedőhöz" küldött értesítés után 1 órán belül jóvá hagyom a regisztrációd és erről automatikus értesítést kapsz az ambajoga2.0kukacambajoga.hu email címről. Kérlek gondoskodj róla, hogy ne a "levélszemetek" közé kerüljön.

  • A privát tartalomhoz az email címeddel és az általad magadott jelszóval tudsz belépni.

  • Az előfizetés lemondása szintén elektronikusan tehető meg, legkönnyebben az alábbi "unsubscribe" gomb segítségével.

VAGY HASZNÁLD AZ ALÁBBI ŰRLAPOT