AMBAJOGA 2.0 - VIDEÓTÁR+FB Csoport ! Regisztráció és Előfizetés

A VIDEÓTÁRBAN (itt a weboldalon) előre felvett gyakorló jógavideókat találsz, a Facebook csoportban pedig valós időben, online, a virtuális térben jógázhatunk együtt. Ezek a videók néhány napig még elérhetőek maradnak a Facebook csoportban. UPDATE: az FB csoport május 10-től megszűnt.


  •  A VIDEÓTÁRBA az alábbi űrlap kitöltésével illetve a fizetés megtörténtével regisztrálhatsz.

A regisztráció során kérlek ügyelj, hogy "élő" emailcímet adj meg, pontosan (elütés, szóköz stb. nélkül) !! -  ha rosszul adod meg nem tudom felvenni veled a kapcsolatot. A visszaigazoló email is erre az általad megadott email címre megy, ha nem találod előbb kérlek nézd meg a levélszemetek között, majd jelezd nekem. - Köszönöm! :)

Az előfizetés díja 3300 Ft/hó.

Kattints az "előfizetek" gombra!  

A Paypal által üzemeltetett fizetési felületre kerülsz, ahol fizethetsz bankkártyával vagy a Paypal számládon keresztül.  Ha nincs Paypal számlád és szeretnél, létre is tudsz hozni egyet, és az így létrehozott fiókkal szerte a neten biztonságosan, a kártyaadataid megadása nélkül tudsz fizetni. 

Vagy banki átutalással  az ambajoga2.0@ambajoga.hu (másodlagos azonosító) email címre is.

(kérlek tüntesd fel a regisztrált neved az utalás közlemény rovatába)

 

A regisztráció során jóvá kell hagynod a Általános Szerződési Feltételeket, amit érdemes elolvasni. De röviden mi is van benne:

  • Amennyiben Paypal-al fizetsz akkor 30 hónapig, havonta automatikusan megújuló előfizetést/hozzáférést veszel, melyet természetesen bármikor jogod van felbontani/megszüntetni az aktuális fordulónap előtt. A megkezdett hónap már nem lemondható. Felmondás esetén az előfizetés a soron következő legközelebbi fordulónappal szűnik meg.

  • Amennyiben csak az Ambajoga 2.0 Facebook csoportba lépsz be és fizetsz elő, (jelenleg csak senior vagyis "könnyű" jógára) akkor 2021.-től történő előfizetés esetén, az előfizetés az adott naptári hónapra szól. Amíg előfizetője vagy a csoportnak addig a VIDEÓTÁR használata is rendelkezésedre áll, amennyiben regisztrálsz rá.
  • Az automatikusan megújuló előfizetés 30 napra szól, melyet a regisztrációs levél jóváhagyásáról szóló email kézhezvételétől számítok.
  • Sikeres vásárlás/fizetés után, a hozzám mint "kereskedőhöz" küldött értesítés után 1 órán belül jóvá hagyom a regisztrációd és erről automatikus értesítést kapsz az ambajoga2.0kukacambajoga.hu email címről. Kérlek gondoskodj róla, hogy ne a "levélszemetek" közé kerüljön.

  • A privát tartalomhoz az email címeddel és az általad magadott jelszóval tudsz belépni.

  • Az előfizetés lemondása szintén elektronikusan tehető meg, legkönnyebben az alábbi "unsubscribe" gomb segítségével.

VAGY HASZNÁLD AZ ALÁBBI ŰRLAPOT