699957374060701

Senior jóga online!

REGISZTRÁLJ KÖTÖTTSÉG NÉLKÜL "próba egy hétre" a Facebook Csoportba ITT:

Kérdésed van?  vagy segítségre van szükséged? .. kattints jobbra lent a Facebook messenger gombra és írj üzenetet.

A regisztráció után
VAGY
KÉRHETED A FELVÉTELED TE közvetlenül Az Ambajoga 2.0 csoportba.

VAGY

A regisztráció után küldök Neked meghívót a csoporthoz való csatlakozáshoz.

 FONTOS!!!  CSAK AKKOR TUDLAK MEGHÍVNI a csoportba, HA LIKE-OLOD AZ AMBAJOGA FACEBOOK OLDALT vagy ha egyébként is ismerősök vagyunk a Facebookon. (... vagy "felismeri" az email címedet amin regiszráltál nálam és ami alapján meghívlak a csoportba, másképp nem engedi a Facebook)

Ezt itt balra is meg tudod tenni :)
Köszönöm


A jelentkezésed emailben is visszaigazolom, (amennyiben először jelentkezel) kérlek jelezz vissza,hogy megkaptad. Ha nem kapod meg nézd meg a levélszemetek között is.

A "próba" egy hét csoporttagságra szól. Majd a rákövetkező napokban beszéld meg magaddal, hogy szeretnél e a csoport tagja maradni, ha igen, a lenti módon rendezheted a havi díját. 

DE miről is van szó?  ... kicsit bővebben:

  • Hetente egy(kettő) "live" vagyis "élő" 60 perces online jógaóra az  Ambajoga 2.0 Facebook csoportban! Időpontja jelenleg csütörtök 11 óra. Ha nem tudsz rajta részt venni akkor egy Neked megfelelő időpontban ugyanitt újranézheted vagy megtalálod az Ambajoga 2.0 Videótárban.

  • Ezen kívül ha igényled 30 perces "video konzultáció" havonta, hogy segítsem a gyakorlásodat.... és persze rendelkezésedre áll a "Seniorjóga szoba" az Ambajoga 2.0 Facebook Csoporton belül, hogy kérdezz, beszélgess....

MENNYIBE KERÜL?

3300 Ft/hó - 6 hónapig folyamatosan megújuló bankkártyás fizetéssel a Paypal fizetési szolgáltatón keresztül.... (kattints a lenti "ELŐFIZETEK" gombra) természetesen örülök, hogyha utána megújítod :) 
Mit jelent ez: Ha ezt a fizetést választod, akkor a fenti összeggel minden hónapban automatikusan megterhelik a számládat 6 hónapon keresztül. (kivéve ha belépve a Paypal számládra ezt meg nem szakítod, vagy a kapcsolat@ambajoga.hu email címen le nem mondod)


VAGY - Banki átutalással az ambajoga2.0@ambajoga.hu (másodlagos azonosító) email címre is. A közlemény rovatba kérlek tüntesd fel a regisztrált neved.

FIZETÉS UTÁN!

REGISZTRÁLJ! - Az Ambajoga 2.0 videótár eléréséért!

LÉPJ BE Az Ambajoga 2.0 Facebook Csoportba, és találkozunk az első online jógaórádon! :)

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Egy jógamatracra, szőnyegre... valami olyasmire ami lehetőleg nem csúszik, nem túl puha és nem túl vastag. Lehetőleg gyakorolj mezítláb (persze ráhangolódáskor vagy relaxáció alatt ha úgy érzed vedd fel... de tulajdonképpen ez vonatkozik a többi ruhára is... vagyis rétegesen, kényelmesen öltözz, ha kimelegednél legyen mit levenni és fordítva.. Hasznos lehet egy "heveder" vagy sál/kendő, jógatégla vagy vastagabb könyv, esetleg párna.... ezek adott esetben segíthetnek, hogy kitöltsék a "hiányzó teret" pl. a kezed és a lábad között  vagy keresztezett lábú ülésnél a csípő feszültségén tud enyhíteni ha párnára ülsz..

TIPP: Gyakorlás előtt érdemes kiszellőztetned a szobát :)