Senior jóga online!

REGISZTRÁLJ KÖTÖTTSÉG NÉLKÜL PRÓBA ONLINE SENIOR JÓGAÓRÁRA ITT:

A regisztráció után
VAGY
KÉRHETED A FELVÉTELED TE közvetlenül Az Ambajoga 2.0 csoportba.

VAGY

A regisztráció után küldök Neked meghívót a csoporthoz való csatlakozáshoz.

 FONTOS!!!  CSAK AKKOR TUDLAK MEGHÍVNI a csoportba, HA LIKE-OLOD AZ AMBAJOGA FACEBOOK OLDALT vagy ha egyébként is ismerősök vagyunk a Facebookon. (... vagy "felismeri" az email címedet amin regiszráltál nálam és ami alapján meghívlak a csoportba, másképp nem engedi a Facebook)

Ezt itt balra is meg tudod tenni :)
Köszönöm


A jelentkezésed emailben is visszaigazolom, (amennyiben először jelentkezel) kérlek jelezz vissza,hogy megkaptad. Ha nem kapod meg nézd meg a levélszemetek között is.

Ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged kattints jobbra lent a Facebook messenger gombra és írj üzenetet.

A "próba" óra egy alkalomra szól. Az óra után várlak a "chatszobába" kíváncsi vagyok a véleményedre. A rákövetkező napokban beszéld meg magaddal, hogy szeretnél e a csoport tagja maradni, ha igen, a lenti módon rendezheted a havi díját. 

DE miről is van szó?  ... kicsit bővebben:

  • Regisztrálj a honlapon és szabadon hozzáférsz a Videótár senior és nem senior jóga gyakorló videóihoz, mely folyamatosan bővül, gyarapszik.

  • Ezen kívül ha igényled 30 perces "video konzultáció" havonta, hogy segítsem a gyakorlásodat.... és persze rendelkezésedre áll a "Seniorjóga szoba" az Ambajoga 2.0 Facebook Csoporton belül, hogy kérdezz, beszélgess....

MENNYIBE KERÜL?

3300 Ft/hó - 6 hónapig folyamatosan megújuló bankkártyás fizetéssel a Paypal fizetési szolgáltatón keresztül.... (kattints a lenti "ELŐFIZETEK" gombra) természetesen örülök, hogyha utána megújítod :) 
Mit jelent ez: Ha ezt a fizetést választod, akkor a fenti összeggel minden hónapban automatikusan megterhelik a számládat 6 hónapon keresztül. (kivéve ha belépve a Paypal számládra ezt meg nem szakítod, vagy a kapcsolat@ambajoga.hu email címen le nem mondod)


VAGY - Fizethetsz átutalással a következő bankszámlára:  11773054-00861128    ebben az esetben 2*3 havi részletben utalj kérlek, (vagyis a rendeléskor 9900- 3 hónap múlva fordulónap előtt ismét 9900 Ft-ot).  Az utalásnál kérlek tüntesd fel, a nevet (aki regisztrál a honlapon illetve a Facebook Ambajoga 2.0 csoportban, valamint, hogy "Seniorjóga")

FIZETÉS UTÁN!

REGISZTRÁLJ! - Az Ambajoga 2.0 videótár eléréséért!

LÉPJ BE Az Ambajoga 2.0 Facebook Csoportba, és találkozunk kedden az első online jógaórádon! :)

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Egy jógamatracra, szőnyegre... valami olyasmire ami lehetőleg nem csúszik, nem túl puha és nem túl vastag. Lehetőleg gyakorolj mezítláb (persze ráhangolódáskor vagy relaxáció alatt ha úgy érzed vedd fel... de tulajdonképpen ez vonatkozik a többi ruhára is... vagyis rétegesen, kényelmesen öltözz, ha kimelegednél legyen mit levenni és fordítva.. Hasznos lehet egy "heveder" vagy sál/kendő, jógatégla vagy vastagabb könyv, esetleg párna.... ezek adott esetben segíthetnek, hogy kitöltsék a "hiányzó teret" pl. a kezed és a lábad között  vagy keresztezett lábú ülésnél a csípő feszültségén tud enyhíteni ha párnára ülsz..

TIPP: Gyakorlás előtt érdemes kiszellőztetned a szobát :)