Vimeo REFERRAL by Amba

Vizuális/virtuális világban élünk, szinte "állandóan" kezünkben a mobiltelefon és osztjuk a tartalmakat, szövegeset, képeket vagy akár videókat. Ha ehhez szeretnél egy szuper könnyű videoszerkesztőt szuperkönnyű csatlakozással a közösségi médiához ráadásul hatalmas tárhellyel és szintén hatalmas stock fotó/video kínálattal, akkor olvass tovább:


Több mint két éve használom elégedettséggel ezt az eszközt , amit ezen az oldalon ajánlok figyelmedbe. Ez pedig a Vimeo,  ami a Youtube-hoz hasonló video megosztó, de annál sokkal több lehetőséggel és igényesebb, sokrétűbb szolgáltatással és ami nagyon fontos hatalmas tárhellyel.  

Az én kedvencem a Vimeo Create, ami tényleg egy szuperkönnyen használható szerkesztő, amivel rövid videókat alkothatunk. Plusz bónuszként rendelkezésünkre álló stock fotó illetve videó tartalommal. Magánemberként vagy akár kisvállalkozóként, cégeknek, marketingeseknek "easy to use" promociós eszköz az online világban, és akár mobilon is használható.

Természetesen ez a néhány másodperces kis video is a Vimeo Create-el készült.

További előnyös tulajdonságai: közvetlenül csatlakoztatható a közösségi platformokhoz, Facebookhoz (akár a vállalkozáskezelőben  a médiatárhoz, akár posztoláshoz), Tik Tok-hoz vagy  Shopify-hoz. A videókat többféle szempont alapján rendezheted illetve adhatsz hozzáférést hozzájuk, különböző jogkörökkel. ... és a "privacy" lehetőség is sokféle, attól függően, hogy mit szeretnél, hogy ki lássa/férhessen hozzá a tartalmaidhoz. Live streaming opció.. stb. Természetesen a lehetőségek függnek a választott csomagtól.

Amennyiben a lenti gombra kattintva belenézel és regisztrálva az ingyenes kipróbálásra 30 napon belül előfizetsz rá (csomagot vásárolsz) 25 %-os kedvezményt kapsz. :)

Kérdésed van?  ... használd a "sarokban" a chatmodult, vagy az alábbi űrlapon hagyj üzenetet!  Szívesen válaszolokAmennyiben az előfizetés mellett döntesz, győződj meg róla a fizetésnél, hogy a 30 napon belül legyél és a 25 %-os kedvezményt levonásra került-e.


Az Ambajoga/Kiss Ágnes e.v. mint ajánló működök közre az érdeklődő és a Vimeo közötti kapcsolatfelvételben, a Vimeo referral program keretében. Az érdeklődő és az Ambajoga között szerződéses jogviszony nem jön létre. Saját tapasztalatom alapján ajánlom a Vimeo szolgáltatását minden ez iránt érdeklődően aki saját maga önállóan dönt az esetleges előfizetésről, minden ebből eredő esemény és jogkövetkezmény kizárólag az ő illetve a Vimeo közötti jogviszonyból származik.