ÓRAREND/BEJELENTKEZÉS

Amennyiben rendszeres (legalább havi 2szer) látogatója vagy az Ambajoga vezetett csoportos óráinak, akkor javaslom lépj be az Ambajoga 2.0 Facebook csoportba, és ha szeretnél még jógázni csak ilyen-olyan okból nem tudsz eljönni akkor élőben csatlakozhatsz otthon (bárhol) az órához, vagy később amikor van időd. :)  

Ha pedig nem látogatod személyesen az órákat, de otthon szívesen kipróbálnád akkor előfizethetsz az Ambajoga 2.0 jógaórák online videotárra és az itt lévő jógás tartalom mellett a Facebook csoport tagja is lehetsz, ahol a csoporttal egy időben csak épp otthon jógázhatsz, illetve újranézheted ott vagy a videótárban. ( ... + ebben az évben még havi egy "free" csoportos óra is "jár" mellé itt a stúdióban. )

ÓRAREND 

AZ ÓRAKEZDÉST MEGELŐZŐ ÓRÁIG BEZÁRÓLAG EMAILBEN ÉRTESÍTELEK HA NINCS MEG A MINIMÁLIS LÉTSZÁM, (vagy egyéb okból elmarad az óra) - ELLENKEZŐ ESETBEN NEM KAPSZ VISSZAIGAZOLÁST, - VÁRLAK SZERETETTEL AZ ÓRÁRA ! Kapunyitás órakezdés előtt 20 perccel!
( amikor a bejelentkezési űrlapot elküldöd, közvetlen utána "feljön" egy üzenet, hogy az "űrlap beküldése sikeres volt"... )
KÉRLEK ÉLŐ EMAIL CÍMET ADJ MEG ÉS INDULÁS ELŐTT GYŐZŐDJ MEG RÓLA, HOGY KAPTÁL E TŐLEM ÜZENETET, AZ ÓRÁVAL KAPCSOLATBAN! KÖSZÖNÖM

ÉRKEZÉS UTÁN KÖZVETLENÜL KÉRLEK MOSS KEZET!  tudod a vírushelyzet... :)

HA LEMONDANÁD AZ ÓRÁT...