AMBAJOGA 2.0

Jógagyakorlásom kezdetén szívesen jártam különféle jógastúdiókba vezetett csoportos órákra, de mivel hetente egyszer tudtam maximum elmenni, így otthoni gyakorlásként dvd-k, különféle videokazetták, stb.segítségével jógáztam. Ma az internet  sok lehetőséget biztosít ezen a területen is.

Szívesen látlak vezetett óráimon (továbbra is :) ), de plusz lehetőségként kínálom Számodra az Ambajoga 2.0-t.

Természetesen abban az esetben is ajánlom ha nem jársz az óráimra, vagy még hezitálsz vagy éppen kipróbálnád, csak éppen otthon :)

Ha több videót szeretnél, folyamatosan bővülő kínálattal, különböző gyakorlási szinten és stílusban, regisztrálj és fizess elő az Ambajoga 2.0 jógagyakorló videóira. 2500 Ft/hó.... 

A MEGRENDELÉS MENETE:

  • KATTINTS A FENTI "REGISZTRÁCIÓ" GOMBRA, ezzel eljutsz a regisztrációs oldalra, megadva az email címed és egy jelszót, amivel majd be tudsz lépni, már kész is a regisztráció.
  • MAJD KATTINTS AZ "ELŐFIZETEK" GOMBRA és bankkártyád segítségével fizesd ki az 3300 Ft havonta megújuló előfizetés keretében .. és ENNYI!

  • HA MINDKETTŐ SIKERESEN MEGVAN, kapsz egy emailt, hogy be tudsz lépni, a korábban megadott email címeddel és jelszavaddal a "BEJELENTKEZÉS" oldalon a jógagyakorló videókhoz. 

  • PLUSZ +

  • Érdemes belépned az Ambajoga 2.0 Facebook csoportba, ahol élőben otthonról tudsz "bekapcsolódni" a jógateremben folyó órába...

  • De találsz az Ambajoga FB oldalán is mindenki által elérhető videókat, amik aztán átkerülnek ide... !

Senior jóga óra, a Facebook oldalról 2020-09-25

Átmozgató, átnyújtóztató jóga 10 perc, akár sok ülés után és akár "sima", utcai ruhában...

Könnyű, tartásjavító fél órás jógagyakorlás ülőhelyzetben, mely a has tónusát és a lábak rugalmasságát is növeli. Idősebbek is elkezdhetik.

15 perces jógagyakorlás, hogy a gerinced, hátizmaid kicsit erősebbek, rugalmasabbak legyenek, és mindeközben a lábak sem unatkoznak. :)

Csoportos gerincjóga, 60 percben 2020-09-30.-án.