2.-es SZINTŰ GYAKORLÓ VIDEÓK

Először is sajnos ez egy elég rosszul sikerült felvétel, ami a minőségét illeti, néhány helyen elég "pixeles" a kép. De még is itt a helye mert szerintem "egyszerű és nagyszerű" módon mozgatja át a gerincet, a csigolyákat.

Hosszabb...

2020.06.21

Ez egy hosszabbra sikeredett gyakorló video, de nem nehezebb, sőt... szerintem inkább csak lassabb, ráérősebb. Ha van rá másfél órád akkor ajánlom szeretettel ezt a teljes testet átmozgató videót.

Gerinc körül izmok erősítése, nyújtása által válik a törzs, hát erősebbé, rugalmasabbá.. oldódnak a hát izmainak esetleges letapadásai, javul a tartás. A fejenállás és a gyertya póz pedig felteszi az i betűre ill. a gyakorlásra a pontot.

Az un. core izmok vagyis a törzs izmai dolgoznak ebben a gyakorlásban leginkább. Az egymást követő ászanasorozatok által egyszerre válik erősebbé, tónusosabbá és lesz egyre rugalmasabb az adott terület.

50 perces

2020.03.24

Teljes testet átmozgató jógagyakorlás, megközelítőleg 50 percben, fekvőtámasz ("santólánászana hangsúlyos első félidő" :)

Adho mukha

2020.03.24

Nyújtózás lefele néző kutya pózban, a gerinc átmozgatása után főleg inkább könnyű csípőnyitó/nyújtó és átmozgató ászanák..